Mijn favorieten

Aankoop advies


Iedereen die druk doende is met het zoeken naar een koopwoning zal zich herkennen in de spanning die ontstaat wanneer de belangstelling voor een pand is gewekt en de definitieve beslissing tot aankoop genomen moet worden. De vele vragen die je als koper hebt en de onwetendheid kunnen je behoorlijk bezighouden en slapeloze nachten bezorgen. Niet nodig…wij begeleiden u graag bij dit belangrijke moment in uw leven.
Door samen met een van onze makelaars de woning te bezichtigen krijgt u de gelegenheid om nog eens in alle rust de woning de bekijken waarbij onze makelaars u wijzen op belangrijke punten. Daarna wordt zoveel mogelijk informatie over het object, de locatie, de omgeving en de marktsituatie verzameld en wordt u geadviseerd inzake de prijs en de wijze waarop nu verdere stappen gezet moeten worden. Wij onderhandelingen namens u en begeleiden u tot en met de schriftelijke koopovereenkomst.Onze kosten:
Het mooie van alles is dat wij pas wat verdienen als u dat doet.
Wij werken met een win-win-tarief waarbij de kosten een percentage bedragen van het bedrag ter grootte van vraagprijs minus aankoopsom.
Eerlijker kunnen we niet voor u werken.